Przenieś się w świat wilczych tajemnic i odkryj je razem z nami!
Potrzebujemy moderatorów!
Jeśli chcesz nim być zobacz:
1. Podaj swoje imie.
2. Ile masz lat?
3. Dlaczego mamy przyjąć właśnie Ciebie?
4. Ile godzin dziennie/tygodniowo zamierzasz spędzać na forum?
5. Napisz coś od siebie. Byśmy Cię lepiej poznali
Dam tu moje inne zgłoszenie, nie dlatego że jestem leniwa, poprostu sądze że pisanie czegoś tak podobnego dwa razy nie wpływa dobrze na jakość tej drugiej pracy.
Tak, tak. Już mi woda sodowa uderzyła do głowy. Mary-nia chce być Administratorem. Właśne, moodem.
Zaczynając od (przemogę się) od początku, jak wszyscy normalni ludzie (może kiedyś się będę do nich zaliczać...)
Mojego prawdziwego imienia nikt nie zna, jednak możecie mi mowić Marysia, Mary etc.
Wiek jak już pisałam krążą plotki że mam szesnaście lat. I jak spojrzałam na kartę rowerową(jakby nie było, moją) to niby się zgadza.
Pracę moderatora wyobrazam sobie tak: http://republika.pl/blog_hv_1155858/469 … _ludek.jpg
Jednak byłam już moderatorem na kilku większych lub mniejszych forach i nie bylo tak strasznie. Tylko ten spam ...
Administrato to ktoś kto ze świetlista włócznią wladzy przebija się przez bazgroły niegodiwości. Tak więc będę dobrym moderatorem bo pryzmatem mego kiepskiego żartu zabijam wszystko co się napatoczy (w tym spam i łamanie regulaminu).
Czas... czasu forum moge poświęcać dużo. jak bedzie potrzeba to cały dzień ( pragnę nieskromnie zauważyć że od chwili mojej rejestracji nie opuścilam ani jednego dnia forum i ileż ja mam postów).
Coś o mnie? To tu się dopiero rozpiszę... Albo nie, ułożę balladę!
Wrnauk - tytuł sławetny brzmi.
-(ja)Mam oczy jak gwiazdy na niebie
i cała plone przez siebie.
Kochacie Wy mnie?
-(inni)Jak że by nie!
-(ja)Kochasz mnie li?
-(inni) O si, o si!
-(j) Kochasz mnie wszak?
-(i) Jak nie, jak tak?
No, mże nie do koca mi o to chodziło ...
To tradycyjnie:
Nie wiem co mogę o sobie napisać. Jestem osobą która cieszy się życiem, ale gdy potrzeba potrafię być poważna i pokazac pazur (ja zawszę pokazuję pazurki). Może się wydawać że jestem zadufana w sobie, ale to tylko pozory. Tak naprawdę to inni są ważniejsi (czego mnie ucza w tym harcerstwie, heh, służba bliźniemu). dzięki swej udawanej arogancji i niepospolitym poczuciu humoru potrafię podbić serca innych. Podobno jestem oczytaną manipulantką, dlatego nieoficjalnie nadano mi miano Oczytana Sroczka, to wszystko oczywiście w żartach. Bla, bla. Kto tu doczytał? Pewnie nikomu się nie chciało, i możliwe że dostanę mooda na odczepnego. Ale nie liczy się jak go dostanę, ważne co potem zrobię z nową funkcją.
Pozdrawiam, Mary-nia